El porter Oier Olazábal, traspassat al Granada

El porter Oier Olazábal, traspassat al Granada

L’operació no inclou transacció econòmica però el FC Barcelona es reserva drets econòmics sobre una futur traspàs del jugador

El FC Barcelona i el Granada CF han arribat a un acord per al traspàs del jugador Oier Olazábal al club andalús. L’operació no inclou transacció econòmica però el FC Barcelona es reserva drets econòmics sobre un futur traspàs del jugador.

El FC Barcelona vol expressar públicament l’agraïment a Oier Olazábal per la seva professionalitat i dedicació durant aquestes temporades que ha estat al Club, així com traslladar-li els millors desitjos de cara al futur.

Set anys al Barça

Oier Olazábal (14/09/1989) va arribar a les files del FC Barcelona la temporada 2007/08 procedent de la Reial Unió d'Irun, equip de la seva ciutat natal. Es va incorporar al conjunt blaugrana com un porter de projecció, i a poc de la seva arribada ja es va guanyar la titularitat a la porteria del filial, aleshores a Tercera Divisió, i amb el qual va aconseguir l’ascens a la categoria de bronze.

Sota les ordres de Pep Guardiola, i posteriorment amb Luis Enrique i Eusebio, el guipuscoà va estar unes temporades al Barça B en les quals va arribar a debutar amb el primer equip el curs 2007/08 en Copa davant l’Alcoià. S’acabaria guanyant una fitxa amb el primer equip. A l’ombra de Victor Valdés i José Manuel Pinto, Oier ha disputat un total de dos partits oficials, un de Copa i un de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut