Adriano i Rafinha fan treball específic sobre la gespa

Adriano i Rafinha fan treball específic sobre la gespa

Els dos jugadors, que no van viatjar a Huelva, s’han exercitat al marge dels seus companys A banda han participat en la sessió els mateixos 24 jugadors que van fer-ho divendres a la tarda

El primer equip del FC Barcelona ha reprès els entrenaments aquest dilluns al matí. Ho ha fet amb una sessió que ha comptat amb un total de 24 jugadors, els mateixos que van exercitar-se divendres a la tarda, abans del viatge i la victòria a Huelva (0-1), després de tenir festa aquest diumenge. És a dir, s’han exercitat vuit jugadors del primer equip (Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay i Bojan) i 16 del Barça B (Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilovic, Babunski, Cámara, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou i Adama).

La principal novetat de la sessió, però, ha estat la presència d’Adriano i Rafinha a l’entrenament. Tots dos han fet treball específic al camp al marge dels seus companys. En el cas d’Adriano, cal recordar que s’està recuperant de l’alteració del ritme cardíac detectada en la revisió mèdica de pretemporada que el mantindrà entre 4 i 6 setmanes de baixa. Rafinha, per la seva banda, està evolucionant favorablement de la contusió al dit gros del peu esquerre patida ara fa uns sis dies. Cap dels dos va viatjar a Huelva.

L’equip tornarà a exercitar-se aquest dilluns a la tarda, a partir de les 18.30 hores, en el que serà el segon entrenament d’una setmana que tindrà fins a 10 sessions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut