El clima britànic arriba al quart dia

El clima britànic arriba al quart dia

El Barça ha fet una doble sessió aquest dijous, amb presència de pluja per primer cop en tot l’ ‘stage’ Els encarregats del material van traslladar des de Barcelona 500 quilograms de roba, entre els que s’hi compten unes 200 equipacions d’entrenament

L’stage del Barça a Birmingham esgota els seus darrers dies. En el quart, el conjunt blaugrana ha conegut la pluja, mentre les temperatures seguien molt suaus. El dia començava ennuvolat, ha plogut i finalment l’equip s’entrenaria a la tarda entre estones de sol i aigua fina. Un clima purament britànic a 31 de juliol. Lluny queda ja el dilluns quan l’equip s’exercitava amb un ambient més aviat calorós.

Conscients de la variabilitat climàtica de les Illes britàniques, els encarregats del material van traslladar des de Barcelona 500 quilograms de roba. Entre ells, s’hi inclouen unes 200 equipacions d’entrenament.

El que no ha canviat és l’energia de les sessions. Després del descans del dimecres a la tarda, aquest dijous han tornat a haver-n’hi  per partida doble . I, ara sí, Luis Enrique podia comptar amb els 25 homes desplaçats a Anglaterra.  Entre ells un Gerard Piqué que al migdia explicava en roda de premsa que volia oferir la seva millor versió aquest curs.

El tècnic asturià ha combinat exercicis per interioritzar conceptes tàctics i d’altres on prevalia l’aspecte tècnic. Tot a un alt ritme.  Això sí, a la tarda hi hauria un forat per a la distensió. Ha estat al principi, quan l’equip ha jugat a un tradicional joc d’eliminar companys llançant la pilota amb les mans en una fase de l’escalfament. Els porters, evidentment, han marcat la diferència.

D’aquesta manera el Barça arribarà a l’últim dia complet d’‘stage’ a St George’s Park. Per divendres està programada una doble sessió i, després del primer entrenament, una compareixença de les noves incorporacions davant dels mitjans desplaçats a Birmingham.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut