El Barça d’handbol ja s’entrena a Encamp

El Barça d’handbol ja s’entrena a Encamp

Després del treball matinal a Barcelona, els blaugranes ja han trepitjat el pavelló del Comú d’Encamp

Si el dia s’iniciava a Barcelona, la jornada ha continuat a Encamp (Andorra) per al Barça d’handbol. Els homes de Xavi Pascual ja estan instal·lats a localitat andorrana, on han fet el primer entrenament de pista, per treballar durant aquesta semana.

Primer entrenament de grup

Pascual ja ha treballat amb el grup. A les 18 h s’iniciava el primer entrenament col·lectiu de la temporada amb la presència de 18 jugadors, 16 del primer equip i dos del segon. Nikola Karabatic, a la fase final de la recuperació de la intervenció al colze dret, ha fet part del treball amb el grup.

Dues hores d’entrenament

El primer entrenament de grup dels blaugranes ha estat força llarg. Durant dues hores els homes de Xavi Pascual s’han entrenat al pavelló d’Encamp.

La primera part de la sessió ha constat de treball dels jugadors de camp, per un costat, i dels porters, per l'altre. Posteriorment, els dos grups s’han unit per treballar els primers conceptes tàctics de la temporada.

Un dia llarg

Els blaugranes han tingut un dia llarg a la primera jornada de treball de la temporada. Les proves mèdiques i físiques del matí, a més de la presentació de Pérez de Vargas i Wael Jallouz, han estat seguides pel viatge des de Barcelona a Encamp en autocar.

Un cop arribats a Encamp els blaugranes s’han trobat per dinar, i una estona de descans ha precedit l’entrenament de la tarda. Sopar i descans són les activitats que resten a l’equip per a la jornada de dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut