Entrenament especial a la platja

Entrenament especial a la platja

El Barça ha trencat la rutina habitual de feina amb una atractiva però dura sessió de treball a Gavà La presència dels jugadors blaugrana ha sorprès els banyistes que esgotaven les últimes hores de sol

El d’aquest dimecres ha estat un entrenament poc habitual per al Barça d’hoquei patins. Tot just és el tercer dia de pretemporada i l’equip ha deixat els patins al Palau per afinar la seva posada a punt amb una atractiva però dura sessió de treball a la platja de Gavà. Els de Ricard Muñoz s’han centrat en l’aspecte físic i s’han exercitat intensament sota l’atenta mirada d’alguns banyistes que esgotaven les últimes hores de sol.

Els blaugranes han combinat alguns exercicis de grup amb d’altres per parelles. Un cop finalitzada la feina han pogut gaudir d’un merescut bany per relaxar-se una mica. Aquest dijous es tornaran a calçar els patins i agafaran de nou els estics. El Palau tornarà a ser el seu lloc de treball. La pretemporada continua i els primers dies acostumen a ser els més durs per a tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut