Sedano, Ari i Wilde, els nous capitans de l’equip

Sedano, Ari i Wilde, els nous capitans de l’equip

Sedano i Wilde mai havien estat capitans de l’equip Ari Santos ja era el tercer capità fins a la temporada passada

Aquest matí, després de l’esmorzar, l’equip ha escollit els tres capitans del Barça de futbol sala que havien de suplir Jordi Torras i Fernandao, que van finalitzar els seus contractes la temporada passada. Paco Sedano, Ari Santos i Wilde, per aquest ordre, han estat triats com els nous capitans de l’equip per a la temporada 2014/15.

Paco Sedano i Wilde s’estrenen com a capitans de la secció. Ari Santos ja era el tercer capità fins a la temporada passada, i ara serà el segon. El procediment per a l'elecció dels capitans ha estat l’habitual les darreres temporades i l’equip ha fet una votació secreta escollint els candidats.

Una capitania amb experiència

Paco Sedano va arribar al Club la temporada 2007/08 i s’ha convertit en un referent a la porteria en l'àmbit mundial. Les dues últimes temporades ha estat triat com el millor porter de l'LNFS i és una autèntica assegurança sota els pals i clau en el èxits del FC Barcelona les darreres temporades.

Ari és el quart jugador amb més temporades a l’equip, amb sis, després de Sedano, Cristian i Saad. És un referent a la defensa i té un gran olfacte de gol malgrat jugar al darrere. Actualment s’està recuperant d’una lesió al tendó d’Aquil·les que es va fer a les semifinals de la Copa d’Espanya i s’espera que pugui tornar al més aviat possible a les pistes.

Per la seva banda, Wilde va aterrar al Barça a l’estiu del 2010 i des de llavors s’ha convertit en un dels màxims golejadors de la història de la secció. Ens les quatre temporades que fa que juga a la disciplina culer ha fet un total de 184 gols en competicions oficials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut