L’equip ja treballa a El Montanyà

L’equip ja treballa a El Montanyà

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dilluns una estada de sis dies a El Montanyà, amb dobles sessions diàries d’entrenament Ricard Muñoz, amb la plantilla al complet, aprofitarà la setmana per combinar el treball físic amb el tàctic

El Montanyà és l’escenari de la segona setmana de pretemporada del Barça d’hoquei patins. Seran sis dies intensos, amb dobles sessions diàries d’entrenament, en què es combinarà el treball físic amb el tàctic. Marc Gual i Xavi Barroso s’han incorporat aquest dilluns a la dinàmica de grup i, per tant, Ricard Muñoz ja compta amb la plantilla al complet per preparar la temporada 2014/15. “Ja teníem ganes de tornar a entrenar-nos amb els companys”, reconeix Marc Gual.

“Aquesta setmana sabem que serà dura, ja hi estem acostumats. És la base per arribar bé a totes les competicions que ens esperen. Una bona pretemporada és molt important. Al marge de l’aspecte físic, segur que també introduirem nous conceptes en el joc. No tinc cap dubte que serà una setmana positiva”, preveu Marc Torra, un dels capitans de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut