Els porters blaugrana fan feina específica

Els porters blaugrana fan feina específica

Sedano, Cristian i Miñano treballen individualment amb l’entrenador de porters

Abans de l’entrenament de l’equip, Paco Sedano, Cristian i Joan Miñano han marxat cap al pavelló d’Encamp amb l’entrenador de porters, Mario Salamanca, per realitzar un entrenament específic per a porters.

La temporada passada la defensa del FC Barcelona va ser la menys golejada del campionat gràcies al treball d’equip en defensa i a les aturades dels porters. De fet, Paco Sedano va ser nomenat millor porter de l’LNFS per segon any consecutiu. Però el que es veu el dia de partit té al darrere una feina molt treballada durant tot l’any.

Salamanca es va incorporar a l’‘staff’ de Marc Carmona per treballar amb els porters del primer equip i del futbol sala formatiu. Ell és l’encarregat de treballar amb els porters de manera específica mentre els jugadors de camp duen a terme altres tasques.

El treball específic que els porters realitzen es basa en la velocitat gestual, la coordinació i els aspectes tàctics individuals propis de la posició. Salamanca considera fonamental per a la resta de l’any la feina que es fa durant la pretemporada. L’entrenador de porters es mostra molt content amb la feina feta fins ara: “Tots tres porters estan treballant de manera extraordinària i la seva disposició a adquirir nous conceptes és total. Estem molt contents amb la seva feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut