S’acosta la competició per al Barça d’handbol

S’acosta la competició per al Barça d’handbol

En la tercera setmana de pretemporada, els homes de Pascual inicien els partits de preparació i el primer títol de la temporada

Després de dues setmanes de dur treball físic i tàctic, en la tercera setmana de preparació arriba l’hora de jugar i competir per a l’handbol blaugrana. El debut dels homes de Pascual serà dimarts que ve a Minden (Alemanya), i la setmana portarà la semifinal de la Supercopa de Catalunya i la possible final.

Minden, el debut blaugrana

El primer partit de la temporada 2014/15 serà a la ciutat alemanya de Minden. El club local, el GWD Minden, celebra el 90è aniversari de la seva fundació i ha convidat els blaugranes a jugar un partit en benefici de la Fundació Josep Carreras.

La primera cita blaugrana serà el dimarts 19 d’agost a les 19.30 h al Kampa-Halle de la ciutat de Minden.

Supercopa de Catalunya per continuar

Els blaugranes tornaran d’Alemanya dimecres al migdia i s’entrenaran al Palau aquella mateixa tarda, ja que el calendari no para. Divendres els blaugranes jugaran la semifinal de la Supercopa de Catalunya a la pista del BM La Roca.

Els vallesans són equip de la Divisió d’Honor Plata, la segona categoria de l’handbol estatal, en què milita el filial blaugrana, i acolliran la semifinal a la seva pista. El partit serà el divendres 22 a les 20 h.

En cas de classificar-se per a la final de la Supercopa de Catalunya, el Barça d’handbol disputarà el partit decisiu de la competició el dissabte 23 d’agost al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

La cita seria a les 17 h davant del guanyador de l’altra semifinal, que enfrontarà, el dia 21, l’H. Bordils i el Fraikin BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut