18 d’agost, clausura del Congrés amb el president

18 d’agost, clausura del Congrés amb el president

Dilluns finalitzarà l’esdeveniment més gran del moviment penyístic amb moltes sorpreses La cita finalitzarà amb la presentació del primer equip i el Trofeu Joan Gamper

Dilluns vinent el moviment penyístic està cridat a una cita històrica. El dia començarà amb la jornada institucional del XXXV Congrés Mundial de Penyes, que oferirà moltes sorpreses i moments emotius.

L’acte comptarà amb la presència del president Josep M. Bartomeu, així com també d’alguns membres de la Junta Directiva. També hi assistiran alguns dels nous fitxatges d’aquesta temporada, que faran les delícies dels congressistes assistents.

Tal com s’ha fet durant els últims anys, Sharp regalarà un aparell de televisor de 60 polzades a les penyes que enguany han celebrat el 50è aniversari.

Homenatge a les barcelonistes i dinar de gala

Durant l’esdeveniment també es farà un homenatge molt especial. Mostrant la importància que dóna el Club a la seguidora barcelonista, l’Entitat farà un reconeixement a les dones que han destacat per la defensa dels colors blau i grana durant l’últim any.

Un cop finalitzat el congrés institucional, els congressistes podran passar a la sala annexa per gaudir del dinar de gala. Si l’any passat la temàtica va ser el centenari del naixement de Nicolau Casaus, enguany serà la Masia la que que centrarà l’atenció de l’esdeveniment, al qual també assistirà el president Josep M. Bartomeu. Durant el dinar també se sortejarà entre els assistents un aparell de televisor, gentilesa de Sharp.

Activitats al recinte de la Trobada Mundial

Des de primera hora de la tarda l’Auditori 1899 acollirà la tercera edició del III Penyes Futbol Games. El torneig de futbol de videoconsola per a joves de fins a 18 anys començarà a partir de les 15 h i s’allargarà fins a les 19 h.

A més, a les 18 h començarà a la Carpa la tradicional entrega de records de la Trobada Mundial de Penyes. Cada una de les federacions està cridada a portar l’estendard per tal que els representants de les penyes de cada zona vagin recollint l’obsequi.

I, a més, la Festa Gamper

Paral·lelament, a l’escenari Estrella Damm ja haurà començat la Festa Gamper, amb actuacions musicals i activitats de tot tipus per a grans i petits que vagin al partit. I la festa acabarà amb la presentació de l’equip de Luis Enrique, que s’enfrontarà en la seva estrena al Camp Nou al León de Guanajuato.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut