Ter Stegen:

Ter Stegen: "Tot està sent perfecte, millor del que m’esperava"

El porter alemany ressalta el bon ambient que es viu a la plantilla i com de fàcil ha estat la seva integració Indica que Ivan Rakitic l’ajuda en qüestions idiomàtiques i que la sintonia amb els altres porters és bona

Marc-André ter Stegen està vivint amb molta il·lusió les seves primeres setmanes com a culer. “Tot està sent perfecte, millor del que m’esperava. És increïble el que fa el Barça per a nosaltres. Tot està perfectament organitzat, més professionalitzat que a Mönchengladbach, i espero que puguem fer una bona temporada”, ha declarat a fcbarcelona.cat des de Birmingham.Amb el castellà milloro una mica cada dia i vull aprendre com més ràpid millorTot i les dificultats idiomàtiques, el nou ‘1’ del Barça reconeix: “Els companys m’han acollit molt bé, m’han recolzat molt i estem tenint molta relació a fora dels terrenys de joc, cosa que també és important”. En aquest sentit, ha revelat que la setmana a terres britàniques ha estat molt positiva: “Les instal·lacions són perfectes i ser aquí ens ha servit per parlar molt i riure plegats”.

Sobre el seu progrés amb el castellà, ha assegurat: “Milloro una mica cada dia i vull aprendre com més ràpid millor. Quan tinc un dubte important, l’Ivan Rakitic em dóna un cop de mà”, ha confessat. I és que el croat, que va néixer a Suïssa, va jugar durant quatre anys a la Bundesliga. Bravo i Masip són bona gent. Ens divertim als entrenamentsEl porter també ha reconegut una relació especial amb Marc Bartra i Sergi Roberto, així com amb els seus companys sota pals, Claudio Bravo i Jordi Masip. “No hem tingut gaire temps per conèixer-nos, però són bona gent i ens divertim als entrenaments”, ha assegurat.

Sobre la preparació que està duent a terme, sota la supervisió de José Ramón de la Fuente, declara: “Els entrenaments són un pèl diferents que a Alemanya, però parlo molt amb ell i entenc el que em demana, el que vol de mi. Tenim una bona relació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut