Zubizarreta no tanca la porta a més fitxatges

Zubizarreta no tanca la porta a més fitxatges

“Estem molt contents amb els jugadors que tenim ara mateix però si tenim alguna opció ho intentarem, i si no, estarem contents amb el que tenim”, ha assegurat

Andoni Zubizarreta ha parlat de la plantilla del FC Barcelona per a aquesta nova temporada durant la roda de premsa de presentació de Thomas Vermaelen. En ella ha explicat que fins que no es tanqui el mercat de fitxatges, el 31 d’agost, el Barça no donarà per tancada la plantilla. “Estem contents amb els jugadors que tenim ara mateix a la plantilla. Però si tenim alguna opció ho intentarem, i si no, estarem contents amb el que tenim”. I ha afegit que “treballarem per tenir la millor plantilla i que l’entrenador tingui les millors opcions per afrontar la competició”.

En aquest sentit, i després que s’hagi anunciat la cessió d’Afellay a l’Olympiacos, Zubizarreta ha volgut agrair el temps que l’holandès ha estat aquí. “Vull agrair-li tot el que ens ha aportat durant aquest temps i desitja-li el millor”.

Un altre nom propi ha estat el de Dani Alves. “En cap moment s’ha parlat amb Alves perquè marxés ni hem rebut cap oferta per ell. És un jugador més de la plantilla del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut