Cursa Barça: Recollida de dorsal, xip i samarreta

Cursa Barça: Recollida de dorsal, xip i samarreta

La recollida serà els dies 5 i 6 de setembre a l’Auditori 1899 de 10 a 20 h

S'apropa el dia de la Cursa Barça 2014. Tots aquells inscrits i inscrites a la prova podran recollir la samarreta, el dorsal i el xip, si és necessari, els dies 5 i 6 de setembre a l’Auditori 1899, al costat de l’edifici de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (accés 14). L’horari de recollida serà de 10 a 20 h.

Normativa de recollida i participació

Tots/es els/les inscrits/tes rebran una samarreta tècnica commemorativa confeccionada especialment per a la Cursa Barça. També rebran el dorsal d’identificació i el xip de lloguer d’un sol ús o el xip de compra, segons l’opció escollida en la inscripció.

La Fira d’Atenció al/la Corredor/a estarà oberta el divendres i el dissabte 5 i 6 de setembre del 2014, de 10.00 a 20.00 hores ininterrompudament a l'Auditori 1899. El dia de la cursa no es farà entrega de cap dorsal, xip, ni samarreta.

L’organització no garanteix la talla de samarreta demanada pels corredors. El fet de no retirar la samarreta, el dorsal i el xip en els dies establerts significa la renúncia a aquests, i la renúncia a participar sense dorsal. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal situat a la samarreta de forma que sigui visible i amb el xip lligat a la sabatilla.

El dia de recollida del dorsal els menors d’edat hauran de venir acompanyats dels seus progenitors o de qui n’ostenti la pàtria potestat i signar l’autorització d’aquests per participar a la cursa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut