Objectiu, la segona Copa Catalunya consecutiva

Objectiu, la segona Copa Catalunya consecutiva

Els blaugranes volen revalidar el títol aconseguit la temporada passada És la cinquena final consecutiva per als culers

El Barça jugarà la cinquena final de la Copa Catalunya consecutiva davant del Marfil Santa Coloma després de derrotar L’Hospitalet Bellsport per un contundent resultat de 2-12. Per la seva banda, els colomencs van vèncer el Cover Premià de Mar per 4-10.

El precedent de l’any passat

La temporada passada també es van enfrontar aquests dos equips en la final de la Copa Catalunya i la victòria va caure del costat culer, quan els de Marc Carmona van vèncer per un ajustat 4-3 amb dos gols d’Igor, un de l’Ari Santos i l’altre de Lin.

Millorar per a la final

Malgrat que l’equip no va començar gaire bé, els blaugranes van saber rectificar i la segona part el joc va millorar i es van mostrar molt superiors a L’Hospitalet Bellsport. El tècnic va declarar un cop finalitzat el partit que per a la final davant del Marfil el Barça havia de ser molt més regular en el seu joc si no volia que el rival li passés per damunt.

Ferrao i Lin, fora. Ari, també

El Barça no podrà comptar amb Ferrao i Lin, que no s’han recuperat de les molèsties que arrossegaven i que no en van permetre la participació en les semifinals de la competició. A més, els blaugranes tampoc podran tenir Ari Santos, que continua recuperant-se del trencament del tendó d’Aquil·les que es va fer a la Copa d’Espanya el mes de març passat.

Els enfrontaments la temporada 2013/14

La temporada passada els dos conjunts es van enfrontar en dues ocasions. A la primera volta, els blaugranes van derrotar a domicili els colomencs per 2-3 en un emocionant partit que no es va decidir fins als últims segons. Al partit de tornada, els de Santa Coloma van guanyar els barcelonistes per un resultat de 4-6 al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut