Muñoz:

Muñoz: "Afrontarem la competició amb la màxima il·lusió"

El tècnic blaugrana ha analitzat el camí que tindrà el seu equip a la Lliga Europea, en què s'haurà d’enfrontar a durs rivals des de la fase de grups Muñoz considera que els ha tocat a la fase de grups "el pitjor rival possible, el Benfica portuguès”

L'entrenador del FC Barcelona, Ricard Muñoz, ha valorat per als mitjans del Club el resultat del sorteig de la fase de grups de la Lliga Europea d'hoquei patins, en què el conjunt blaugrana ha quedat enquadrat amb el Bassano, el Benfica i el Quevert.

Muñoz considera que els tres rivals "són de nivell" i que "ha tocat el pitjor rival possible, el Benfica portuguès". També considera que els altres membres del grup són bons equips. “El Bassano és un dels equips històrics d'Itàlia i campió de la Copa CERS fa dos anys". Sobre el Quevert, el tècnic blaugrana afirma que “és un dels millors equips d’hoquei patins francès, que està clarament en alça".

Per Muñoz, el partit contra el Benfica "és un duel digne de la final de la Lliga Europea". "Parlem d'un equip amb un potencial enorme, que s'ha reforçat amb un dels considerats millors jugadors del món, l'argentí Carlos Nicolía", explica el tècnic blaugrana.
No és el quadre més favorable que ens podia tocar, però estem parlant de la Lliga Europea
Quant al possible encreuament a quarts de final, en què els blaugranes jugarien contra un dels classificats del Grup D, que té el Porto com a cap de sèrie, Muñoz afirma que "seria també de màxima exigència". "El Porto i el Vendrell parteixen com a favorits del Grup D, però tampoc podem deixar de banda un històric com el Valdagno italià i un altre representant de l'hoquei patins francès, La Vendéene", explica el tècnic blaugrana pel que fa a un possible encreuament complicat a quarts.

Muñoz, prudent però ambiciós, assegura: "No és el quadre més favorable que ens podia tocar, però estem parlant de la Lliga Europea i afrontarem la competició amb la màxima il·lusió".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut