Atlètic Balears – FC Barcelona: El Juvenil A inicia la Lliga amb empat (0-0)

Atlètic Balears – FC Barcelona: El Juvenil A inicia la Lliga amb empat (0-0)

Els nois de Jordi Vinyals han implantat el seu joc des de l’inici i han generat moltes ocasions, tot i que no han pogut obrir el marcador El proper partit serà dijous, 11 de setembre, a la Ciutat Esportiva contra el Nàstic

Aquest diumenge el Juvenil A ha començat la Lliga de Divisió d’Honor 2014/15. Després d’un any ple d’alegries i triomfs, els vigents campions de la Lliga i de la Youth League han afrontat una primera jornada que no ha estat gens fàcil. Els nois de Jordi Vinyals han sofert un petit entrebanc en el seu debut contra l’Atlètic Balears amb un empat a zero.

Ha estat un partit marcat per la calor i la intensitat. Els blaugranes han tingut el domini del partit i els balears pràcticament no han combinat amb l’esfèrica més enllà de la línia defensiva. El Barça ha implantat el seu joc des de l’inici i ha arribat a generar 17 ocasions de gol. Malgrat això, la sort i la punteria no han estat de part seva.

La primera part del matx seria la més frenètica. Una primera ocasió ha arribat en una internada de Carbonell. Incansables, els nois de Vinyals han picat dues faltes laterals que han estat a punt d’obrir el marcador. Enguene ha rematat directament al porter Tomas, i Juanma ha enviat la segona falta alta fregant el travesser. Una altra falta perillosa a favor dels blaugranes dins l’àrea a les acaballes de la primera part hauria pogut donar l’avantatge amb una rematada de cap d’Adrià Vilanova que finalment no ha vist la xarxa.

La segona meitat ha seguit amb aquest ritme intens i esclafador dels nois de Jordi Vinyals, que contínuament han entrat com punyals a l’àrea de l’equip de Javier Herreros, però la pilota no ha volgut entrar. A l’últim quart Enguene ha tingut la millor oportunitat, però Tomas l’ha refusat amb solvència. Sergi Palencia ho tornaria a intentar de cap minuts després a partir d’un córner que sortiria desviat. Tot i la insistència del Juvenil A, el marcador s’ha mantingut 0-0 fins al final.

La segona jornada de la Lliga de Divisió d’Honor serà el proper dijous 11 de setembre contra al Nàstic de Tarragona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut