Marc Carmona no vol confiances amb el Llevant UD DM

Marc Carmona no vol confiances amb el Llevant UD DM

Malgrat la còmoda victòria aconseguida a la pretemporada, el Barça no vol confiances És bàsic començar guanyant el primer partit

Com és habitual abans de cada partit, Marc Carmona i un jugador han atès els mitjans de comunicació abans del partit de la primera jornada, en què els culers debutaran a casa del Llevant UD DM, dissabte a les 13 h (Teledeporte).

Sense confiances

El preparador blaugrana coneix el rival de la primera jornada de l'LNFS. Tots dos equips es van veure les cares a la pretemporada i els culers van vèncer per 9-2. Malgrat la fàcil victòria del Barça, Carmona ha declarat: “Tenen jugadors amb experiència a la Divisió d’Honor, però és cert que véns d’un ritme una mica diferent. Crec que el partit serà diferent del d’aquí. Ells jugaran a casa, la seva afició; per tant, la nostra feina es convèncer els jugadors que el marcador d’aquí no és una bona referència”.

Lozano pensa de la mateixa manera que el seu entrenador, i és per això que “juguen davant de la seva afició, contra el Barça”. “Ells no tindran res a perdre i sortiran a gaudir i posar-nos les coses complicades”, ha continuat. “Nosaltres no ens podem confiar i treballarem al màxim per aconseguir els tres punts”.

L'equip necessita temps

L’equip encara no ha arribat al màxim nivell de forma i Sergio Lozano ha demanat temps. “Veig l’equip molt bé, ha anat millorant cada dia. És important treure un bon resultat fora de casa i anar agafant confiança”.

En la mateixa línia, l’entrenador culer ha manifestat: “Crec que arribem prou bé per poder competir i per lluitar pels tres punts. Però repeteixo, fora de casa sempre costa, és un esforç de transicions ràpides, en qualsevol jugada et poden marcar”. “Cada vegada que comença una temporada necessites tornar a greixar tota la maquinària, i encara que hi ha coses que les saps et despistes o t’equivoques; res més que això, necessitem temps”, ha afegit el tècnic.

Ferrao i Lin, recuperats

Carmona ha confirmat que tant Ferrao com Lin es troben millor de les molèsties que arrossegaven i que podria comptar amb ells. “Estan millor, esperarem com sempre, sabeu que els metges esperen a última hora..., si l’entrenament d’avui acaba bé i no tenen molèsties en principi podré comptar amb ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut