Dissabte, doble sessió d’handbol al Palau Blaugrana

Dissabte, doble sessió d’handbol al Palau Blaugrana

El filial i el primer equip jugaran els seus partits dissabte tarda al Palau, en una sessió completa d’handbol

Dissabte a les 16 h el FC Barcelona B jugarà al Palau la segona jornada de la División de Honor Plata davant Torcal Antequera i a les 18.30 h , en directe per Sportmanía, el primer equip del Barça d’handbol ho farà davant d’Ángel Ximénez- Puente Genil.

A seguir sumant

Els blaugranes aspiren a sumar dos punts més davant Puente Genil. Els jugadors del Barça d’handbol ja han iniciat el ritme competitiu de dos partits per setmana que durarà fina a les dates de nadal.

Sense Víctor Tomás, Pascual decidirà la llista de convocats la mateixa tarda de dissabte al Palau

Ángel Ximénez repeteix visita

Per segon any l’Ángel Ximénez-Puente Genil visita el Palau. Amb la direcció de l’exjugador blaugrana Fernando Barbeito, els andalusos porten un triomf i una derrota a les dues primeres jornades de Lliga.

Els de Barbeito presenten les baixes de Muñoz i Moya pel partit d’avui. A Puente Genil també juga Johnny Medina, que va ser pivot del FC Barcelona B fins la passada temporada.

La Super Globe al Palau

A les 17 h el trofeu de la Super Globe restarà exposat davant de la porta de la Llotja del Palau per que tothom que ho desitgi pugui fotografiar-se amb el títol.

Minuts abans de l’inici del partit entre el FC Barcelona i Ángel Ximénez Puente Genil, els jugadors oferiran el títol a l’afició del Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut