La Lliga Catalana LEB, la primera prova per al Barça B

La Lliga Catalana LEB, la primera prova per al Barça B

Els homes d’Aleix Duran jugaran aquest divendres (19:30h), contra el Prat de l’Adecco Or, la semifinal de la Lliga Catalana LEB En cas de victòria, el diumenge 28, a les 18 hores, disputaran la final contra el vencedor del Força Lleida-CB Tarragona

Van començar a entrenar fa un mes i no han disputat cap partit amistós. El fet que el gruix de l’equip s’exercités amb el primer equip durant les primeres setmanes ha provocat que els homes d’Aleix Duran s’entrenessin també a la Ciutat Esportiva amb el júnior que dirigeix Joan Braulio, que serà part important del filial aquesta temporada a l’Adecco Plata. Amb Draskovic, Dedovic i Peno ja en els entrenaments, el Barça B afronta el seu primer partit oficial de la temporada, la Lliga Catalana LEB.

El matx, que es disputarà el divendres 26, a les 19:30 hores, contra el CB Prat Joventut es disputarà al mateix pavelló del Baix Llobregat, el Joan Busquets. El Barça, en cas de victòria a les semifinals, disputaria la final de la Lliga Nacional Catalana el diumenge 28, a les 18 hores, contra el guanyador del Lleida-Tarragona i també al pavelló del Prat. Però no serà fàcil, ja que el Prat és un rival de l’Adecco Or i també compta amb joves de molta qualitat vinculats al Joventut de Badalona.

La plantilla blaugrana

Per a aquesta temporada el Barça B compta, de nou, amb una plantilla molt jove. Sens dubte, la més jove de l’Adecco Plata. El jugador més veterà serà el base Néstor Zamora, de 30 anys, que aportarà el seu lideratge sobre la pista i la seva experiència en una categoria que coneix sobradament. Els més joves seran Stefan Peno i Nedim Dedovic, ambdós de 17 anys. El base serbi i l’aler bosnià ja van jugar l’any passat amb el Barça B i aquesta temporada compaginaran el júnior amb el filial.

A més, els altres jugadors que formen la plantilla són els següents homes: Xavi Moix (Escorta, 19 anys), Adnan Omeragic (Aler, 18 anys), David Martínez (Aler-pivot, 18 anys), Papa Mbaye (Pivot, 24 anys), Milovan Draskovic (Pivot, 19 anys). A tots ells, i quan no els requereixi el primer equip, s’hi uniran Ludde Hakanson (Base, 18 anys) i Emir Sulejmanovic (Aler-pivot, 19 anys).

A més de tots ells, Aleix Duran decidirà quins júniors han de reforçar l’equip cada setmana si és necessari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut