Serveto renova com a patrocinador oficial de les seccions per dues temporades més

Serveto renova com a patrocinador oficial de les seccions per dues temporades més

L’empresa de logística catalana seguirà present a les mànigues de les samarretes dels equips d’handbol, hoquei patins i futbol sala

El FC Barcelona i Serveto han arribat a un acord per renovar la seva vinculació i l’empresa de logística catalana, amb seu a Lleida, continuarà patrocinant totes les seccions professionals del nostre club. Serveto es va convertir l’any passat en el primer Logistic Partner del Club i, a més, en el primer Partner Oficial amb presència a les seccions de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

En el marc d’aquest acord que es va subscriure el 2013, i que ambdues parts han decidir prolongar amb un contracte de 2 anys més, els jugadors dels equips d’handbol, hoquei patins i futbol sala seguiran lluint el nom de Serveto a la màniga de les samarretes de joc i la marca continuarà gaudint de diferents actius publicitaris a l’entorn del Palau Blaugrana.

Amb la seva aliança amb el FC Barcelona, Serveto consolida el seu posicionament internacional, amb un creixement sostingut de més del 20% anual en la darrera dècada, i importants projectes d’expansió a curt termini en tota la Comunitat Europea.

Així mateix, amb aquest acord, la marca catalana referma la seva aposta per l’esport i la formació d’esportistes i persones, coincidint plenament amb els valors del Club.

Serveto, un referent en solucions logístiques

Serveto és una empresa de logística especialitzada en transports terrestres, marítims i aeris i serveis d’emmagatzematge i de distribució de mercaderies nacionals i internacionals.

Fundada l’any 1955 a Camarasa (Lleida), Serveto s’ha convertit en un referent en solucions logístiques globals a Europa que el consolida en el seu àmbit d’actuació. Actualment està present a la seva seu central de Lleida, i té delegacions a Barcelona i a París (França).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut