Gran expectació mediàtica a París

Gran expectació mediàtica a París

El partit es podrà veure en més de 100 països; fins a un total de 450 professionals han estat acreditats 1.100 aficionats del Barça animaran l’equip al Parc dels Prínceps

Un partit del Barça desperta sempre l’interès dels mitjans internacionals. La fal·lera dels afeccionats d’arreu del món. I posa en marxa la maquinària del futbol mundial. Un partit del Barça a la Lliga de Campions en la fase prèvia contra el PSG és una ocasió gairebé única de gaudir d’un xoc digne dels quarts de finals. Precisament, de quarts de finals són les xifres que s’estan manegant ara mateix al Parc del Prínceps de París, l’estadi de l’equip parisenc.

L’expectació mediàtica que ha despertat el partit, el segon de l’actual curs al màxim campionat europeu, és digne dels millors esdeveniments esportius a tot el món. El matx és retransmetrà a més de 100 països. Hi ha 94 televisions i ràdios acreditades, 156 professionals de la premsa escrita i 60 fotògrafs. Fins a quinze televisions internacionals tenen posicions individualitzades per entrevistes als jugadors al mateix terreny de joc. En total, fins a 450 professionals han estat acreditats per informar de tot el que passi en aquest interessant partit del màxim nivell mundial.

A més a més, l’afició blaugrana d’arreu del continent europeu també estarà present al Parc del Prínceps. 1.100 seguidors del Barça hi seran donant suport a l’equip in situ. El penyistes, com sempre, estan representats per 42 d’aquestes. La de Londres, la d'Eslovènia, la llombarda, la belga del Knokke-Heista i, amb 46 penyistes, la PB Polska de Polònia.

Reg del terreny de joc

A la reunió prèvia de la UEFA entre els dos clubs, s’ha decidit que el terreny de joc serà regat tres cops: abans de l’escalfament, després i durant el temps de hiat abans del començament de la segona part del partit. Cal recordar, que els dos equips han estat d’acord en aquest sentit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut