Aprendre la manera de fer del FC Barcelona

Aprendre la manera de fer del FC Barcelona

El seleccionador d’Ucraïna i el campió ucraïnès del 2011 de visita a Barcelona

El Barça de futbol sala està de moda. Si la temporada passada l’equip va rebre visites de l’Everton, la Federació Anglesa de futbol, dos equips del Japó i una delegació dels Estats Units, aquest any els de Marc Carmona han rebut la visita d’una delegació d’Ucraïna.

Oleksandr Kosenko, seleccionador nacional de futbol sala d’Ucraïna, Oleg Kovalski, director executiu de l’Oregan, i Ivan Skitsko, entrenador de l’equip, estan passant tota la setmana a les instal·lacions culers per tal d’aprendre els mètodes d’entrenament del conjunt dirigit per Marc Carmona. A més, també han pogut veure el funcionament del futbol base formatiu veient els entrenaments del equips inferiors.

Kosenko, antic jugador de la selecció d’Ucraïna que va disputar el Mundial d’Espanya el 1996, recorda que ja va estar a Barcelona disputant les semifinals contra Espanya. “El Barça sempre ens sembla una cosa inabastable. Ens ha sorprès l’organització, la part més tècnica, i la correcció amb què treballen. Per nosaltres és un exemple que cal seguir”, ha declarat Kosenko.

Volen aplicar el que han après al seu país

L’Uragan va guanyar la Lliga ucraïnesa de futbol l’any 2011. És un equip modest, fundat l’any 2002, que espera poder aplicar el que han après aquests dies al Palau Blaugrana i a la Ciutat Esportiva. “Hem après moltíssim. Sobretot hem vist com funciona el mecanisme d’aquest equip. Nosaltres venim per aprendre i per després poder aplicar-ho al nostre Club. Per nosaltres ha estat una experiència molt agradable i irrepetible”, ha declarat Skitsko, entrenador ucraïnès.

Per la seva banda, el director executiu de l’Uragan, Oleg Kovalski, està molt content pel tracte rebut durant la seva estada al Club “Sobretot m’agradaria agrair al Barça, al seu equip directiu, al seu entrenador i a tot el seu ‘staff’, que ens hagin rebut i que haguem pogut gaudir del seu treball i de la seva experiència. És especial per a un Club en desenvolupament com el nostre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut