Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Puntualització sobre l'article publicat aquest dissabte per 'La Vanguardia', sota el títol ‘El Barça admet el seu error fiscal amb Neymar’

En relació a l’article publicat a l’edició d’avui dissabte del diari La Vanguardia, sota el títol ‘El Barça admet el seu error fiscal amb Neymar’, el FC Barcelona vol puntualitzar que:

1. En cap cas el Club admet delicte fiscal. No va existir simulació contractual en cap dels contractes vinculats al fitxatge del jugador Neymar, ni en els contractes de serveis subscrits amb la societat mercantil N&N.

2. En base a una excepcionalitat del Conveni de doble imposició amb el Brasil, hi ha obligació de practicar retenció fiscal en dos contractes menors, el d’scouting i el d’agència comercial, sobre els quals el Club ja ha esmenat la incorrecció. Sobre una incorrecció o divergència interpretativa no pot haver-hi delicte fiscal

3. Sobre la resta de contractes i pagaments vinculats al traspàs del jugador Neymar, el Club reitera la seva correcció fiscal i comptable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut