Inici del procés de ratificació de la llista d'espera d'abonaments al Camp Nou

Inici del procés de ratificació de la llista d'espera d'abonaments al Camp Nou

Del dimecres 15 d’octubre fins al 7 de gener, els socis que es van inscriure a la llista abans del 30 de juny del 2014 han de confirmar presencialment la seva condició de demandant d’un futur abonament

Tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, el 15 d’octubre comença el termini que ha de permetre als socis inscrits amb anterioritat al 30 de juny del 2014 ratificar la seva condició de demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores (exceptuant els dies de partits).

El tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre del 2014 i el 7 de gener del 2015. Si transcorregut aquest termini el soci no fa acte de presència, el Club entendrà que no hi ha interès per continuar inscrit i es perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas els socis tenen a la seva disposició el telèfon de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, 902 1899 00, i el correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

[[BOTOVERMELL::CONSULTAR POSICIÓ A LA LLISTA D’ESPERA++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/llista-d-espera-d-abonaments::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut