El Barça, el club més guardonat de Catalunya

El Barça, el club més guardonat de Catalunya

El club blaugrana ha estat premiat amb 19 guardons entre els equips de les diferents seccions professionals i amateurs del Club Els vicepresidents Jordi Mestre i Jordi Cardoner han encapçalat la comitiva blaugrana que ha assistit a la gala

Aquest divendres a la nit s’ha celebrat la Gala d’Homenatge als Clubs de Catalunya, el XXXI Sopar Trofeu de Campions a l’Hotel Juan Carlos I, que organitza el ‘Mundo Deportivo’. El Barça ha estat el club més premiat, amb 19 guardons en total. Per part de l’entitat blaugrana, hi han assistit el vicepresident esportiu i directiu responsable del Futbol Femení, Jordi Mestre, el vicepresident i directiu responsable de les seccions amateurs, Jordi Cardoner, i els directius Susana Monje, Jordi Monés, Joan Bladé, Javier Bordas, Josep Ramon Vidal-Abarca i Albert Soler. Les seccions professionals i amateurs de l’entitat blaugrana han estat premiades pels títols aconseguits la temporada passada.

Èxit de les seccions professionals

A banda del futbol, en què han estat premiats el Juvenil A, el Femení A i el Juvenil Femení per haver guanyat la Lliga la temporada passada, el club blaugrana també ha recollit fins a vuit premis diferents entre el bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins, en què han estat homenatjats pels títols de Lliga conquerits l’any passat des del primer equip fins als juvenils. Els directius representants de cada secció han estat els encarregats de rebre el guardó en una gala que ha servit per veure, una vegada més, la importància del club barcelonista dins de l’esport.

Les seccions amateurs també són protagonistes

La secció d’atletisme ha estat la més premiada amb nou guardons diferents, així com també l’hoquei gel, el rugbi i el voleibol. El FC Barcelona un any més ha estat el gran homenatjat en aquesta gala, i s’ha pogut tornar a veure com les diferents seccions del Club gaudeixen d’una bona salut esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut