Guanyen tots els jugadors de l’handbol blaugrana

Guanyen tots els jugadors de l’handbol blaugrana

Set blaugranes comencen el camí de l’Euro 2016 amb triomf

Dimecres va ser el torn d’obrir la fase de classificació per a l’Europeu d’handbol de Polònia 2016 i els set blaugranes que van iniciar el seu periple van resoldre amb triomf el seu primer partit. Espanya, amb cinc blaugranes, va superar Àustria per 27 a 16. La Islàndia de Sigurdsson va guanyar Israel per 36 a 19 i Lazarov va comandar Macedònia en el triomf per 27 a 20 davant Suïssa.

Víctor Tomás lidera Espanya

El capità blaugrana va ser el referent ofensiu del triomf dels homes de Manolo Cadenas davant Àustria. L’extrem blaugrana va marcar sis gols i va ser el màxim golejador del matx.

Viran Morros va marcar un gol en un partit en què hi havia, a més a més, els blaugranes Entrerríos, Gurbindo i Gonzalo Pérez de Vargas.

Tretze gols de Kiril Lazarov

Kiril Lazarov va ser l’home de la jornada. Amb 13 gols, es va convertir en el màxim anotador de tots els partits disputats dimecres.

El lateral macedoni i capità de la seva selecció es va convertir en puntal bàsic del triomf per 27 a 20 davant Suïssa.

Per la seva banda, Gudjon Valur Sigurdsson també va ser el màxim referent ofensiu del seu equip, amb nou gols, en el triomf per 36 a 19 davant Israel.

Partits per a avui

Dijous és el torn de Jesper Noddesbo, en el Dinamarca – Lituània, i dels francesos Karabatic i Sorhaindo, que juguen a Chambéry davant la República Txeca.

Per la seva banda, el tunisià del FC Barcelona d’handbol Wael Jallouz jugarà un amistós davant Polònia a la seva ciutat natal, Hammamet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut