Ricard Muñoz: “Faran valer el factor pista”

Ricard Muñoz: “Faran valer el factor pista”

“És un partit compensat. Tenen un equip compacte, molt defensiu, amb moltes ajudes, i amb una bona sortida a la contra” Reinaldo García: “Hem d’afrontar cada partit de Lliga europea com si fos una final”

Aquest dissabte el FC Barcelona s’enfronta a l’HC Dinan Quevert (21.00 hores) en la segona jornada de Lliga Europea d’hoquei patins. Abans de marxar cap a França, Ricard Muñoz ha posat èmfasi en la dificultat que comporta el partit. “És un partit compensat. Tenen un equip compacte, molt defensiu, amb moltes ajudes, i amb una bona sortida a la contra”, ha dit Muñoz, que també ha destacat el paper que juga el públic francès . “És un equip que farà valer el factor pista, amb un ambient complicat i una afició que pressiona molt”, ha explicat.

Després d’empatar a la primera jornada contra el Benfica de Carlos López, l’entrenador blaugrana no creu que hi hagi una pressió afegida. “Sabem que hem d’anar a guanyar com sempre. Són tres punts importantíssims per tenir més opcions de classificar-nos”, ha declarat Muñoz, que creu que per aconseguir la victòria, l’equip ha de sortir intens.

L’entrenador blaugrana ha reconegut que ha estat un mes “complicat per la càrrega de partits”. “Els problemes físics dels jugadors de mica en mica es van solucionant”, ha declarat Muñoz, que espera “de cara a la setmana vinent” tenir la plantilla completa.

“La clau és la intensitat”

Per altra banda, Reinaldo García, que torna després d’una lesió, considera que de cara al partit de dissabte “la clau és la intensitat”. “És el que estem fent durant aquesta i la passada temporada, i ens han donat resultat. Tenir intensitat en defensa i atac, ser molt compactes i estar molt concentrats”, ha declarat el jugador argentí . “A casa sempre són equips complicats. Hem d’afrontar cada partit de Lliga europea com si fos una final”, ha afegit el defensa blaugrana.

‘Nalo’, que es va lesionar a la final de la Copa Continental, ha explicat que es troba millor als entrenaments i que ha d’entrar a l’equip a poc a poc, tot i que encara té “una mica de mal al peu”. “Espero poder ajudar l’equip en tot el que sigui possible”, ha finalitzat el jugador argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut