Tornen a guanyar tots els jugadors del Barça d’handbol

Tornen a guanyar tots els jugadors del Barça d’handbol

Noddesbo, Karabatic, Sorhaindo i Jallouz guanyen els seus partits de seleccions i completen una jornada plena d’èxits

Si dimecres van guanyar els set blaugranes que tenien compromisos internacionals, dijous ho van fer els quatre restants. Noddesbo, Karabatic i Sorhaindo van guanyar els partits de classificació per a l’Europeu 2016 i Wael Jallouz es va imposar amb Tunísia en un partit amistós davant Polònia.

Triomfs de Dinamarca i França

Jesper Noddesbo va contribuir amb un gol al triomf de Dinamarca sobre Lituània per 31 a 21. Els danesos tornaran a jugar diumenge a Bòsnia.

Per la seva banda, França, amb els blaugranes Karabatic i Sorhaindo a les seves files, es va imposar a la República Txeca per un còmode 41 a 25 amb sis gols de Karabatic i dos de Sorhaindo. Els francesos jugaran la segona jornada diumenge a Suïssa.

Jallouz s’imposa

La Tunísia de Wael Jallouz es va imposar per un ajustat 31-30 a Polònia en el primer dels dos partits amistosos que disputen aquests dies les dues seleccions.

El blaugrana va marcar tres dels gols de la seva selecció i diumenge es tornaran a trobar per disputar el segon partit de preparació.

Els altres blaugranes

Els cinc blaugranes de la selecció espanyola han viatjat a Finlàndia, on jugaran com a visitants diumenge. Per la seva banda, Kiril Lazarov viatja a la República Txeca, on jugarà diumenge amb Macedònia.

Gudjon Valur Sigurdsson també jugarà diumenge. Ho farà davant Montenegro a la ciutat de Bar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut