L’App de Penyes, disponible per a dispositius Apple

L’App de Penyes, disponible per a dispositius Apple

Ja es pot descarregar gratuïtament l’aplicació de Penyes des de l’App Store

Durant el Congrés de Penyes d’enguany es va presentar de forma oficial l’App de Penyes, que en aquells moments estava disponible únicament per a dispositius Android. Ara, també, aquesta aplicació mòbil ja està disponible també per l’iOS, el sistema operatiu dels dispositius Apple.

L’aplicació es pot descarregar de forma gratuïta, i es tracta d’una eina senzilla i molt intuïtiva d’utilitzar. A més, amb FCB Penyes estareu informats de primera ma i al moment de les últimes novetats que puguin ser d’interès tant per als penyistes, com les penyes.

Ara els usuaris d’Iphone i Ipad també podeu gaudir d’aquesta aplicadció, i poder disposar de la informació d’última hora.

Com instal·lar-la

La instal·lació de l’aplicació és molt senzilla. Només cal entrar a Googleplay o l’App Store segons el dispositiu que teniu, buscar FCB Penyes, i prémer l’opció instal·lar. Un cop instal·lada, l’eina us demanarà les opcions d’idioma, de col·lectiu (soci, penyista o soci i penyista), així com també la penya de la qual sou socis en el cas que marqueu la opció penyista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut