El Consell s’estrena a l’Assemblea de Compromissaris

El Consell s’estrena a l’Assemblea de Compromissaris

Els delegats emprenen la nova etapa com a compromissaris de ple dret En la vigília de l’Assemblea es va celebrar el primer plenari de la temporada a l’Espai Social

El 18 d’octubre passat va ser un dia històric per al moviment de penyes. Els presidents de les federacions, tots socis del Club, encapçalat pel president del Consell, Antoni Guil, van exercir com a socis compromissaris per primer cop. La pràctica totalitat dels delegats complia la normativa de cinc anys d’antiguitat de soci, per la qual cosa l’Assemblea de Compromissaris comptava amb una àmplia representació del moviment de penyes, gràcies a la reforma estatutària aprovada la temporada passada.

Plenari previ a l’Espai Social

A més, el dia abans, el 17 d’octubre, es va celebrar el primer plenari després del Congrés a l’Espai Social, com a prèvia a l’Assemblea. El directiu de l’Àrea Social i responsable de Penyes Pau Vilanova va donar la benvinguda als representants electes de cadascuna de les zones. Anava acompanyat de Josep M. Barnils, directiu en cap de la Comissió de Penyes.

Com a tret de sortida, es va presentar un breu resum de l’ordre del dia de l’Assemblea, així com també les principals novetats que s’introduïen arran de la reforma estatutària. Acte seguit, es van presentar els diversos projectes de cara a la temporada en curs, així com també la seva organització i la metodologia de treball per dur-los a terme.

Organització i metodologia de treball

El Consell de Penyes segueix treballant en quatre comissions diferenciades (Normativa; Camp Nou, Entrades i Desplaçaments; Comunicació i Màrqueting; Actes i Activitats) per tal d’engegar o fer un seguiment exhaustiu de tots els projectes de caire social que durà el moviment. En aquest sentit, s’ha establert un vincle i una relació dels projectes amb els membres de la Comissió Social i de Penyes amb la finalitat de millorar-ne la coordinació i el seguiment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut