Juvenil A – Stadium Casablanca: Recuperant sensacions (4-2)

El Juvenil A s’endú un bon triomf davant un rival treballat Aitor Cantalapiedra (2), Sarsanedas i Padilla, els autors dels gols blaugrana

El Juvenil A s’ha retrobat amb la victòria enfront l’Stadium Casablanca a la Ciutat Esportiva. Un enfrontament treballat per part de tots dos equips, però amb clar domini blaugrana. Els nois de Jordi Vinyals s’ha endut els tres punts gràcies als gols d'Aitor Cantalapiedra (2), Sarsanedas i Padilla.

Les ganes dels nois de Jordi Vinyals han estat plasmades sobre la gespa. El partit ha començat amb el control de la pilota i la possessió, però el Barça s’ha topat amb un mur. I és que els aragonesos han sabut mantenir les seves línies ben defensades i han impossibilitat als culers arribar a l’àrea i trencant el ritme del matx.

El Juvenil A, que mai desisteix, ha aprofitat les poques ocasions de cara a porteria. Així ha estat com al minut 24 Aitor Cantalapiedra obria el marcador blaugrana amb una vaselina per sobre del porter. Quatre minuts després Ferran Sarsanedas ha recuperat un rebuig del porter aragonès per anotar la segona diana, que enviava el Barça amb avantatge als vestidors.

Cop d’autoritat

A la represa l’Stadium Casablanca ha sortit amb força i conscienciat de capgirar el resultat. Així ha estat com al minut 49 Nacho Calderón ha marcat per l’escaire el gol dels visitants. Però els esforços no han estat suficients per parar un Barça ferit pel cap de setmana anterior. Tan sols quatre minuts després Aitor Cantalapiedra ha fet un cop d’autoritat en un contraatac amb el 3-1 dels blaugranes. Insaciables, amb ganes de més, han buscat els tres pals contínuament.

Padilla ha vist l’oportunitat de sumar-se a la festa amb un magnífic control per la banda esquerra i al minut 59 ha rematat per sumar el 4-1. Malgrat haver mantingut el ritme durant l’últim quart d’hora de partit i veure en escena Amir, el debutant del Juvenil A, al segon minut d’afegit una jugada dels aragonesos ha agafat desprevingut el Barça, i Nacho Calderón ho ha aprofitat per rematar a porteria des del punt de penal per tancar el matx amb un 4-2.