El repte de la Copa per a la secció d’handbol

El repte de la Copa per a la secció d’handbol

Primer equip i filial disputen aquesta setmana l’eliminatòria de vuitens de Copa del Rei

Xavi Pascual i Toni Gerona han avaluat la participació dels seus equips a vuitens de final de Copa. A partit únic, el primer equip jugarà dimarts a les 20.15 h a la pista del Fertiberia Port Sagunt i el filial ho farà dimecres a les 19.30 h a la Ciutat Esportiva davant l’Abanca Ademar de Lleó.

Pendent dels internacionals

Xavi Pascual no ha tingut 11 jugadors del primer equip durant aquesta setmana prèvia. Sense la seva participació als entrenaments, els blaugranes viatgen dimarts a Port Sagunt per afrontar els vuitens de Copa.

“Portem el partit preparat. Fa poc que hem jugat i tenim l’anàlisi del rival. Cal recordar que és una eliminatòria a partit únic i fora de casa, ja veurem com arriben els internacionals. Encara estan arribant els jugadors i fins dilluns a la tarda no estarà tothom aquí”, explicava Pascual.

A Port Sagunt viatjaran 15 jugadors del primer. Només Rutenka, en procés de recuperació de l’esquinç de turmell a la cama dreta, restarà a Barcelona.

Calendari dens

Pascual no ha pogut entrenar amb els 11 jugadors que han estat amb les seleccions. La densitat de partits és un fet que preocupa el tècnic blaugrana: “Aquesta bogeria de calendari passa diverses vegades a l’any. Em preocupa que tots els jugadors arribin bé, tot i que qualsevol petita molèstia es pot veure agreujada amb aquest ritme de competició.

“Estic en la mateix línia de diversos entrenadors europeus al voltant del calendari que pateixen els jugadors. Cal tenir cura d’ells, ja que són el factor més important del nostre esport”, explicava el tècnic blaugrana.

La il·lusió per bandera

El segon equip tindrà com a rival l’Abanca Ademar de Lleó, que és el setè classificat de la Lliga Asobal. Un dels equips amb més història i palmarès de l’handbol estatal visitarà la Ciutat Esportiva.

“Arriba amb molta il·lusió. Tot l’equip espera aquest partit. Coneixem bé l’Ademar i és un equip ple de punts forts”, explica Gerona, tècnic del filial.

“Ens caldrà un partit més complet que el de setzens i seran moltes les coses que hem de fer bé si volem guanyar”, manifestava l’entrenador del segon equip.

“Serà un partit molt dinàmic –comentava Toni Gerona-. Hem de plantejar la carta d’un partit amb ritme alt. Si juguem lent ells tenen més capacitat física que nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut