El CVB Barça segueix en el camí del triomf (3-2)

Les jugadores de Xavi Perales s’imposen a l'UCAM Múrcia en un partit memorable

La visita de l’UCAM Vòlei Múrcia, amb la seva barreja de veterania i joventut, feia preveure un partit intens, però ningú esperava una tarda amb tanta emoció a la pista reflectida en un dels marcadors més ajustats que es recorda a casa del CVB-Barça.

Vòlei de nivell

El primer set va començar amb un lleuger avantatge visitant, però mai amb la sensació que es pogués trencar. Els atacs del duet Fernández-Ubben eren contrarestats per la feina del bloc català. No n’hi va haver prou i malgrat la lluita per cada punt van ser les de Pedro Lanero les que s’emportaven el primer parcial per un ajustat 23-25. Esperonades en el seu amor propi les de Xavi Perales van retornar a la pista amb ganes i més concentració.

Liderades des de la defensa per una espectacular Laura Carmona, encomanava tot l’equip a la lluita i tot el bloc començava a funcionar. Ara els atacs murcians eren defensats una vegada i una altra per les catalanes que unien a la defensa una gran feina en bloqueig i un bon nivell en atac. Aviat el set es va decantar cap a les locals que assolien una còmoda victòria parcial que amagava el que encara estava per arribar.

Igualtat fins al darrer moment

I és que el tercer set tornaven a ser les visitants les que dominaven el marcador. Els quatre punts en contra al segon temps tècnic semblaven encarrilar-lo. Però a les blaugranes encara els hi quedava  la darrera empenta i el set semblava caure del bàndol local, tot i que del 24-21 es passava a un incert empat a 24 on podia passar de tot. Dos jugades acabades amb atacs de Mireia Orozco i Nerea Sánchez el van tancar 26-24.

Més igualtat encara al quart set on fins el 19-15 no es va veure el primer avantatge ampli d’un dels dos equips. Res definitiu. El set es va anar allargant sense que cap dels contrincants aconseguís aprofitar les oportunitats de tancar-lo, tres per part de les locals i tres més per les visitants, i no va ser fins a la quarta que les murcianes se l’enduien per 29-31 i allargaven el partit cap al tie-breack.

El triomf és blaugrana

La forma d’haver perdut el parcial anterior, va afectar a les blaugranes a l’entrada del set definitiu. En tot moment eren les visitants les que duien la iniciativa i el 6-8 al canvi de camp n’era una clara mostra. Eren només dos punts però les veteranes jugadores de l’UCAM semblaven dosificar-los prou bé.

13-13 i temps mort obligat de la banqueta visitant. Joc d’escacs des de les banquetes, amb canvis i temps morts i els nervis que van fer niu en l’equip visitant. Atac encertat de Mireia Orozco, defenses a ultrança de les blaugranes i errors en les dues darreres jugades de l’equip visitant que no va saber com contrarestar la lluita local. 16-14 al final del 'tie break' i dos punts més al sac de les catalanes.