Ricard Muñoz: “L’Alcoi és un equip dinàmic, amb recursos i imprevisible”

Ricard Muñoz: “L’Alcoi és un equip dinàmic, amb recursos i imprevisible”

El tècnic del Barça d’hoquei comenta a la roda de premsa prèvia: “Hem pogut preparar a consciència el partit” “No ens podem refiar de l'Alcoi, està a dalt de la taula per mèrits propis i no ens n'hem d'oblidar”, explica Marc Gual

Ricard Muñoz i Marc Gual han atès aquest divendres els mitjans informatius al Palau Blaugrana com a prèvia del partit d’aquest dissabte contra l’Enrile Pas Alcoi al Palau (19 h). “Hem pogut preparar a consciència el partit i arribem en millors condicions que en altres partits i estem contents. És un rival a tenir en compte, a respectar, i ho ha demostrat amb els resultats”, ha valorat un Ricard Muñoz, que també ha destacat diversos aspectes del joc de l’equip alcoià. “És dinàmic, valent, amb recursos, imprevisible... No han pagat el peatge de ser nous a la categoria”, ha afegit un Ricard Muñoz que ha deixat clar que el FC Barcelona haurà “de treballar de valent per guanyar”.

Crec que, més enllà de números, que estan molt bé, la sensació de l'equip és la que ens ha de fer forts

En aquest nou curs 2014/15 el Barça és el líder de l’OK Lliga amb un total de 49 gols a favor i només 9 en contra. “Crec que, més enllà de números, que estan molt bé, la sensació de l'equip és la que ens ha de fer forts i que estiguem còmodes per assolir els èxits, perquè els títols es guanyen a partir del febrer i el març”, ha valorat el tècnic blaugrana, que ha afegit que està content per anar recuperant homes: “Pel que fa a la plantilla és una gran notícia que el Reinaldo hagi pogut entrenar-se sempre amb el grup. Amb el Pablo Álvarez l'anem recuperant de les molèsties i sempre és bona notícia”.

Em quedo amb el treball que faig, amb el dia a dia, i així em trobo bé, ajudant l'equip

Finalment, Marc Gual també hi ha dit la seva de cara al partit de dissabte. “No ens podem refiar de l'Alcoi, està a dalt de la taula per mèrits propis i no ens n'hem d'oblidar”, ha analitzat Gual. I ha afegit que es troba molt bé: “Valoro tota la feina que faig a més dels gols. Em quedo amb el treball que faig, amb el dia a dia, i així em trobo bé, ajudant l'equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut