Xavi Pascual: “Zamora està fent bons resultats en el seu debut a l'Asobal”

Xavi Pascual: “Zamora està fent bons resultats en el seu debut a l'Asobal”

El tècnic del Barça d’handbol destaca la visita de Zamora en el seu debut al Palau i la densitat del calendari

Pascual ha atès els mitjans informatius a la prèvia del partit de dimarts a les 20.30 h, al Palau Blaugrana, davant MMT Seguros Zamora. El calendari, l’objectiu de sumar i millorar i els possibles canvis a la llista, eixos de la compareixença de ‘Pasqui’.

Sumar i millorar

“Independent de contra qui juguem hem de sortir a guanyar dos punts, a continuar millorant i amb el màxim de respecte cap al rival”, explicava l'entrenador del Barça d'handbol.

“Zamora està fent bons resultats en el seu debut a l'Asobal”, destacava el tècnic blaugrana i ha recordat que: “No farem rotacions. Demà hi ha gent que no podrà jugar. Tenim gent tocada i segur que entrarà gent del segon equip. Hi haurà canvis a la llista”.

Preguntat sobre si Siarhei Rutenka seria a la llista, Pascual ha comentat: “Esperarem a veure com està Rutenka. Cal anar dia a dia”.

Calendari dur

“Desijo que tot vagi bé i tenir tothom dimecres per entrenar però no serà així, malauradament”, manifestava Pascual, a preguntes dels periodistes de com enfocava una setmana més de doble partit.

La duresa del calendari ha estat de nou en boca de l’entrenador blaugrana: “Estem acostumats a aquest calendari. És un calendari ‘matador’ però això no vol dir que no ho sapiguem des de l’inici”.

“Ens hem d’adaptar. Fa temps que dic que aquests calendaris no porten enlloc, però no hi ha cap altra via”, ha afirmat Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut