El Barça CBS cau a Valls (50-43)

El Barça CBS cau a Valls (50-43)

El primer quart fa anar a remolc les blaugranes i acaba decidint el duel a la pista vallenca

Vuitè partit del primer equip del Barça CBS, el qual tenia al davant un clàssic de la categoria, el CB Valls Lear, que arribava amb les mateixes victòries i derrotes que el Barça CBS. El desplaçament a Valls és un dels més complicats de la temporada, ja que l’equip rival és molt experimentat a la categoria i un dels favorits per estar a les posicions capdavanteres al final de temporada.

Inici decisiu

El partit va estar marcat per la falta de regularitat i el poc encert. Va començar malament per al Barça CBS, ja el Valls va marcar el ritme que més li convenia

Al minut 5 del primer quart la diferència era de 8 punts a favor dels locals, però un temps mort de Tito Sobrin va frenar el domini de l’equip local i permetria reduir la diferència fins als 5 punts al final de primer quart.

Millora i igualtat

El segon quart va ser el millor del Barça CBS, que va capgirar el marcador i va aconseguir un màxim avantatge de 3 punts. Tot i que el ritme del partit era favorable a l’equip visitant, el Valls va augmentar l’agressivitat defensiva.

Aquesta millora defensiva va permetre a les locals recuperar els 5 punts de diferència que tenia al final del primer quart. Tant el segon com el tercer quart van ser de màxima igualtat, i cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu ritme.

Cop final

Al darrer quart el Valls va saber portar el ritme que més li convenia i va arribar a tenir avantatges de 9 punts.

Tot i els esforços per reduir-los, les blaugranes no van poder capgirar el marcador en una de les pistes més difícils de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut