Xavi Pascual: “Jugar a casa del campió d’Europa és El Partit”

Xavi Pascual: “Jugar a casa del campió d’Europa és El Partit”

El tècnic blaugrana no considera que hi hagi revenja de la passada Final a Quatre: “Només són dos punts” “Estem mostrant solvència i en els partits importants ho hem fet bé”, manifestava

Xavi Pascual ha valorat el partit de dissabte contra el Flensburg en roda de premsa abans de marxar a Alemanya, i ha declarat que “jugar a casa del campió d’Europa és El Partit”, i ha destacat “les dificultats que comporta jugar contra el Flensburg i fer-ho a Alemanya”. “Intentarem treure dos punts molt importants perquè volem assolir la primera plaça de grup”, ha dit Pascual, que considera el grup “molt complicat”.

El tècnic blaugrana, que ha confirmat que Siarhei Rutenka entrarà a la convocatòria, no creu que el partit a Alemanya tingui components de revenja, sobretot per la derrota de l’any passat a les semifinals de la Final Four contra l’equip alemany. “Només són dos punts, que és el més important”, ha dit. “Hem d’encarar el partit de demà al màxim del que podem, i intentar jugar el millor possible, a veure si som capaços de poder treure un bon resultat”, ha declarat l’entrenador del Barça.

Després de tres mesos de competició, Pascual considera que l’equip arriba en bones condicions. ”Estem mostrant solvència i en els partits importants ho hem fet bé”, ha dit. “L’equip té ganes, estan motivats i estan concentrats amb la feina, però també ho està el Flensburg. I no podrem guanyar els dos”, ha declarat.

Tot i l’inici irregular del Flensburg, el tècnic blaugrana no creu que els alemanys estiguin malament. “Són un molt bon equip. Han tingut molts partits, i jugant 28 partits des de l’agost fins al novembre no poden guanyar-los tots”. A més, Pascual ha posat èmfasi en el fet que la Bundesliga és molt complicada, “on cada partit és a mort i es pot produir qualsevol resultat”. El Flensburg ja ha patit tres derrotes a la Bundesliga, i a la competició europea va perdre contra el Kolding, líder del grup B, per un contundent 35-21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut