‘Corrent fem Barça’, a la 91a edició de la Jean Bouin

‘Corrent fem Barça’, a la 91a edició de la Jean Bouin

‘Corrent fem Barça’ té una cita amb dues curses molt emblemàtiques durant aquest mes de novembre. Es tracta de la 91a Jean Bouin i del 37è Cros Popular de Sants

Tots aquells socis i sòcies del FC Barcelona als quals els agrada córrer encara són a temps de participar en la Lliga de socis ‘Corrent fem Barça’.

El proper diumenge 23 de novembre a les 9 h se celebrarà la 91a edició de la clàssica cursa atlètica Jean Bouin pels carrers de Barcelona. Com és habitual en les últimes edicions, la cursa ha comptat amb una alta participació de socis del Barça, gràcies a la Lliga social de curses populars ‘Corrent fem Barça’, que enguany va per la tercera edició. La Jean Bouin serà la quarta prova del calendari del ‘Corrent fem Barça’ d’aquesta temporada.

Cursa de Sants

El 30 de novembre a les 10 h se celebrarà el 37è Cros Popular de Sants, una cursa ràpida i amb menys participació que la mítica Jean Bouin en què els socis del Barça podran córrer molt a prop del Camp Nou.

Tots els participants de ‘Corrent fem Barça’ recordeu de fer la inscripció a aquestes dues fantàstiques curses!

Inscripcions ‘Corrent fem Barça’

Tots aquells socis que encara no estigueu inscrits a ‘Corrent fem Barça’ encara sou a temps de fer-ho. La inscripció és gratuïta, i rebreu una samarreta de regal. Només heu de venir a l’OAB per formalitzar la vostra inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut