Torna la Lliga Europea d'hoquei patins

Aquest dissabte (21h) el Barça de Ricard Muñoz torna a disputar competició europea contra el Hockey Bassano, tercer classificat Els blaugranes, que actualment són líders del seu grup per diferència de gols, tenen 4 punts, els mateixos que el Benfica

Cal aparcar l’OK Lliga després de sumar 10 triomfs en 10 jornades. Torna la Lliga Europea després de tres setmanes sense competició i el Barça d’hoquei té molts reptes per endavant. El primer, tornar a guanyar per assegurar, cada cop més, la classificació per als quarts de final d’aquesta competició. El rival, directe, també necessita els punts i es preveu un gran partit al Palabassano aquest dissabte a partir de les 21 hores. I és que, després de dues jornades, els blaugranes lideren el seu grup amb 4 punts, però empatats amb el Benfica, que va treure del Palau un valuós empat i va vèncer l’equip italià.

Precedents favorables

El Hockey Bassano és el tercer classificat del grup amb un triomf i una derrota. Va superar al Dinan Quévert en la primera jornada per 7-6 i a la Lliga Italiana no travessa el seu millor moment, ja que ocupa la sisena posició a deu punts del Forte dei Marmi, el líder de la competició. Fa 5 temporades el Barça va vèncer a Itàlia per 0-4 i al Palau Blaugrana per 9-3, però ha passat molt de temps i les plantilles no són les mateixes.

Pendents també del grup D

Els homes de Ricard Muñoz arribaran al matx en plenitud de condicions després d’haver superat el Cerceda a l’OK Lliga per 13-1. Els blaugranes, invictes en totes dues competicions, van superar el Quévert per 0-7 en la segona jornada de la Lliga Europea i esperen seguir sumant per començar a sentenciar el pas a la següent ronda on es trobarien, en cas de quedar primers o segons, contra el primer o segon classificat del grup en el que juguen el Porto, el Vendrell, el Valdagno italià o La Vendèene de França.