Ricard Muñoz: “És una autèntica final per a nosaltres”

Ricard Muñoz: “És una autèntica final per a nosaltres”

“Sabem que és una Lliga molt curta i no podem cometre errades”

El Barça d’hoquei viatja a Itàlia per jugar dissabte contra el Bassano en la tercera jornada de la Lliga Europea, un partit que Ricard Muñoz titlla d’autèntica final per a ells. “Sabem que és una Lliga molt curta i no podem cometre errades”, ha dit el tècnic d’un Barça que ja es va deixar dos punts en la primera jornada de la Lliga Europea, contra el Benfica al Palau. No obstant això, el tècnic blaugrana considera que l’equip arriba en un bon moment. “Estem en línia ascendent, on volíem estar ara mateix. Però sempre hi ha coses a millorar. Hi ha un llarg camí encara”, va afegir el tècnic blaugrana.

Sobre el rival, Muñoz ha destacat del Bassano la seva fortalesa defensiva i l’experiència dels seus jugadors. “És un equip que defensa molt bé en zona i protegeix molt el seu porter”, ha dit l’entrenador del Barça, que considera que anar a Itàlia “sempre és molt difícil”. “El Bassano ve de fer un molt bon partit a Portugal, on va estar molt a prop de puntuar. Si ells tenen una opció de passar és puntuant amb nosaltres”, considera Muñoz.

Tot i el mal moment del Bassano a la Lliga italiana, on és sisè a la classificació, Muñoz creu que els italians tindran una motivació extra en el partit de dissabte. “Quan jugues a la competició europea els equips sempre donen un plus, i quan juguen contra el Barça aquest plus de motivació i d'exigència creix”, ha finalitzat.

“El seu públic els ajuda molt”

Sergi Fernández, en la mateixa línia que el seu tècnic, ha destacat que, per potencial, “el Bassano té molt bon equip”. “La Lliga italiana és diferent i és normal que, havent-hi play-off, a la Lliga regular es relaxin una mica”. El porter blaugrana considera que el Bassano no és un desplaçament fàcil. “És una pista calenta, el pavelló estarà ple i el seu públic els ajuda molt”, ha destacat.

Fernández ha remarcat que la Lliga europea és una competició que a tots els agrada jugar. “Tenim grans expectatives de revalidar el títol aquest any”, ha afegit, ambiciós, el jugador. Individualment, el porter blaugrana, que va començar amb molèsties de les lesions de la temporada passada, assegura que a poc a poc es va trobant millor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut