Inici del lliurament de les insígnies d'argent als socis del FC Barcelona

Inici del lliurament de les insígnies d'argent als socis del FC Barcelona

Aquest dilluns s’ha celebrat la primera de les sis sessions en què es distingirà els 1.719 socis que enguany compleixen 25 anys d’antiguitat al FC Barcelona

Aquest dilluns ha començat el lliurament de les insígnies d’argent que distingeixen els socis que compleixen 25 anys d’antiguitat al Club. La primera d’aquestes sessions s’ha dut a terme a l’Auditori 1899 on han estat convocats 286 socis dels 1719 que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1989.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident del Club Jordi Cardoner. Enguany el FC Barcelona repartirà aquestes distincions en sis dies diferents degut al gran nombre de socis que arriben a aquesta fita. Després de la jornada d’avui les properes entregues seran: dimarts 25 de novembre i el 2, 4, 11 i 12 de desembre.

Els socis que han rebut la insígnia aquest dilluns han assistit a l’acte majoritàriament amb les seves famílies, una circumstància que ha reforçat encara més l’emotivitat del moment.

“Aquesta trobada amb els socis és l’honor més gran que pot tenir un vicepresident de l’àrea social, és un acte molt emotiu", ha recordat Cardoner.  "La temporada 88-89 va ser la primera temporada de Cruyff com a entrenador; l’inici d’un seguit d’anys que van culminar amb la Copa d’Europa del 92. A més, la vostra arribada al Club coincideix amb l’enderrocament del Mur de Berlín, un esdeveniment que va suposar la recuperació de la llibertat per a moltes persones”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut