Segueixen sense perdre

Els blaugranes sumen una nova victòria davant del CEM L’Hospitalet

Unes FC Barcelona 75

CEM L’Hospitalet 40

Partit competit el que es va viure al pavelló Juan Carlos Navarro i que va enfrontar l’UNES FC Barcelona i el CEM l’Hospitalet.

El matx va començar d’una manera molt semblant al partit de la setmana passada. L’equip fallava molt i el marcador era molt baix per la suma d’errades dels jugadors blaugrana. El primer parcial va finalitzar amb un marcador de 17-10. Al segon quart la tònica va continuar de la mateixa manera, tot i que els barcelonistes van marxar al vestidor amb un lleuger avantatge de 33-25.

Però el retorn dels vestidors va servir per canviar el xip i els culers van sortir molt més ficats en el partit. La defensa va millorar ostensiblement i els riberencs van caure moltes vegades en faltes de temps. A vegades no arribaven a creuar el camp abans dels vuit segons, o bé s’esgotaven els 24 segons sense que haguessin pogut fer cap llançament. El marcador es va trencar en aquest període amb un parcial de 53-34.

Als últims 10 minuts els culers van seguir en la mateixa línia i van anar millorant en les dues facetes del joc, tant en atac com en defensa. Els visitants van quedar-se en només 40 punts, mentre que el Barça va enfilar-se fins als 75.

D’aquesta manera, l’equip suma tantes victòries, tres, com partits jugats. Els blaugranes viatjaran fins a Saragossa per afrontar la quarta jornada de Lliga diumenge.