Tomic, MVP de la jornada 8 de la Lliga Endesa

Tomic, MVP de la jornada 8 de la Lliga Endesa

El pivot croat va destacar a Fuenlabrada amb 23 punts i un 28 de valoració Comparteix el premi amb Marko Todorovic, el jugador del Barça cedit al Bilbao Basket

Després d’innombrables exhibicions d’Ante Tomic amb la samarreta blaugrana, el pivot croat ha aconseguit per primer cop el premi al Jugador de la Jornada de la Lliga Endesa. El 28 de valoració aconseguit al pavelló Fernando Martín li ha valgut un reconeixement que encara no havia rebut tot i guanyar premis de Jugador del Mes i formar part dos cops del millor cinquè de la Lliga. Així, per segona setmana consecutiva, un jugador del Barça guanya el premi després que Maciej Lampe ho fes la jornada anterior, fet que demostra el gran moment que viuen els homes alts del bàsquet del Barça.

Tot i la seva gran actuació personal, el pivot blaugrana va destacar el grup en acabar el partit de diumenge. “L’equip està en bona línia i hem de seguir així”, va considerar Tomic, que va puntualitzar que, el fet que no hagués pogut jugar Lampe, ha fet que gaudís de més minuts que en altres partits. “Sempre tenim moltes dificultats de guanyar en aquesta pista, però hem jugat molt bé i hem guanyat de molta diferència”, va explicar després d’una victòria clara (64-79).

Tomic, que va fer 23 punts, va aconseguir elevats percentatges de tir: un 71% en tirs de dos, fent cistella en 10 de 14 llançaments i un 100% en tirs lliures (3/3). A més, va agafar 7 rebots (6 d’aquests en defensa), va col•locar un tap i va forçar 6 faltes personals.

Todorovic, un altre “blaugrana” de premi

L’atzar ha volgut que qui comparteixi amb Tomic el premi al Jugador de la Jornada sigui Marko Todorovic, el jugador del Barça cedit al Bilbao Basket. El pivot montenegrí aconsegueix així el seu segon guardó en la Lliga 2014/15 i repeteix el premi de la segona jornada. Todorovic va ser una de les peces clau de l’equip de Sito Alonso per a la superació de l’Herbalife Gran Canària. Els 28 de valoració els va aconseguir en fer 17 punts, amb 6 de 9 en llançaments de dos punts, i un 5 de 5 des de la línia de tirs lliures. Un total d’11 rebots, 4 assistències i 2 taps van ser la cirereta a una actuació fantàstica del jugador montenegrí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut