Leo Messi: Màxim golejador històric de la Lliga

Leo Messi: Màxim golejador històric de la Lliga

La nostra estrella ha assolit el rècord més mític del nostre futbol
Sembla com si en Leo s’hagués proposat trencar tots els rècords que es poden batre en el món de futbol. Des que es va convertir en futbolista professional, des de fa 10 anys, no ha parat de trencar estadístiques i superar marques. Però la que acaba de superar l’eleva a la categoria de mite, perquè el que ostentava aquesta marca també és un altre mite.
 

Quan qualsevol persona vinculada al món del futbol es referia a aquesta marca fixada per Telmo Zarra, ho feia com si fos una cosa insuperable i també amb la veneració i el respecte cap a una cosa que ocupava un lloc de llegenda al panteó del nostre futbol. Ha arribat el dia en què Messi ocupi aquest lloc amb Zarra, i aquest dia l’heu vist vosaltres amb els vostres propis ulls, en part també us pertany.

Aquí podreu veure tots i cadascun d’aquests gols amb què Messi ha edificat la seva pròpia llegenda golejadora. Veureu des del primer que va marcar assistit per Ronaldinho, fins a l’últim que ha aconseguit. Poseu-vos còmodes perquè són molts gols... Gaudiu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut