Apoel – Barça, entrades a partir del 10 de novembre

Apoel – Barça, entrades a partir del 10 de novembre

Les penyes podran sol•licitar localitats per al partit a Nicòsia del 25 de novembre

El Barça es desplaça a Nicòsia el proper 25 de novembre per jugar el penúltim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, en què s’enfrontarà a l’Apoel xipriota.

Entrades a partir del 10 de novembre

Totes les penyes que vulguin desplaçar-se per a aquest partit, hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 10 de novembre a les 10 h i fins al dia 11 a les 19 h. Hi haurà 204 entrades disponibles a un preu de 110 €.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formapoel2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut