El París Saint-Germain guanya 2-1 el Nantes

Un doblet de Zlatan Ibrahimovic permet als homes de Laurent Blanc remuntar el gol inicial del Nantes

El París Saint-Germain ha guanyat per 2-1 el Nantes, després de remuntar el gol inicial de Bedoya. La victòria li permet liderar provisionalment la classificació de la Ligue 1, a falta que es disputi el partit de l’Olympique de Marsella de Marcelo Bielsa, fins ara líder de la Lliga francesa.

El Nantes s’ha avançat en el marcador al minut 8, i ha obligat el PSG a reaccionar. Amb el suport de l’afició, els parisencs han aconseguit empatar el partit mitjançant Ibrahimovic sobre la mitja hora de joc després d’una bona centrada de Lucas Moura. El suec ha marcat el gol que culminava la remuntada a falta d’un quart d’hora per al final del partit amb un llançament de falta magistral.