El FC Barcelona d’handbol, campió d’hivern

El FC Barcelona d’handbol, campió d’hivern

A una jornada del final de la primera volta de la Lliga, els blaugranes ja han assolit el liderat definitiu de la part inicial de la competició

Després de vèncer el Fraikin BM Granollers, el Barça d’handbol s’ha assegurat el títol honorífic de campió d’hivern. Els blaugranes s’han assegurat la 1a posició de la primera volta i aquesta és la cinquena vegada consecutiva que ho fan els homes de Pascual.

Cinc anys seguits

Aquesta és la cinquena temporada consecutiva que els blaugranes finalitzen la primera volta líders. Des de la temporada 2010/11 fins a l’actual, els homes de Xavi Pascual han comandat la classificació a la fi de la primera volta.

En les quatre ocasions anteriors els blaugranes, quan han finalitzat primers de la primera volta, han obtingut el títol de Lliga Asobal.

Millorant registres

Actualment el Barça d’handbol és el millor atac de la Lliga Asobal. Ofensivament té una mitjana de 38,28 gols per partit, millorant els registres de temporades anteriors.

Els 43 gols marcats ahir davant el BM Granollers són el millor registre golejador dels blaugranes en un dels 29 derbis de la Lliga Asobal jugats a Barcelona, superant els 41 gols marcats la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut