El Bassano, un equip de gran nivell

El Bassano, un equip de gran nivell

El conjunt italià va complicar molt les coses al Barça en el seu partit a Itàlia i compta amb jugadors de gran nivell Aguarón i Emanuel Garcia van ser els jugadors que van veure porteria en el partit de la primera volta

L’ASD Bassano Hockey visitarà aquest dissabte el Palau Blaugrana amb l’obligació de guanyar per seguir viu a Europa. Els homes de Massimo Belligio, que compten actualment amb 3 punts, saben que han de fer un bon paper a Barcelona per tenir opcions en els últims dos partits de la primera fase de poder-se classificar. Per tant, és un partit clau per al Bassano i per al Barça.

El Bassano disposa de jugadors de primer nivell com Pablo Aguarón, que va marcar en el partit d’anada al primer minut, Emanuel Garcia, que va fer dos gols, i també amb jugadors molt perillosos com Borja Giménez, Bolcatto i Zen. Es tracta d’un equip agressiu, que sap jugar amb contacte, però que també té la qualitat i l’experiència necessàries per guanyar a Europa. De fet, els seus 3 punts provenen del triomf en la primera jornada contra el Dinan Quévert.

En els tres partits disputats el Bassano ha fet un total de 12 gols i n’ha rebut 16. Es tracta d’un equip que pot fer gols, que és atrevit, però que d’altra banda també concedeix ocasions al seu rival. Contra el Barça, a Bassano, van tenir bons moments de joc, però van acabar sent superats per la qualitat blaugrana i per l’eficàcia en la pilota aturada. El Barça, per la seva banda, gaudeix de la millor defensa, amb quatre gols rebuts en tres partits, i del segon millor atac, amb 14 gols en tres partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut