Crida a la col·laboració dels socis abonats per a l'alliberament solidari del Barça-Osca

Crida a la col·laboració dels socis abonats per a l'alliberament solidari del Barça-Osca

Els jugadors del primer equip han signat una samarreta que s’ha sortejat entre els abonats que ja han alliberat el seu seient de manera altruista per destinar-lo a col·lectius d’interès social

La Diada del Soci Solidari, que aquesta temporada se celebrarà dimarts amb motiu del partit de Copa davant l’Osca, que es disputarà el proper dimarts a les 22 hores, segueix sumant complicitats. Tot i així el Club demana la col·laboració dels socis que no puguin assistir al partit perquè alliberin els seus seients gratuïtament i d’aquesta manera es pugui complir el somni de molts aficionats barcelonistes.

Els socis que ja han alliberat el seu seient de manera solidària per cedir-lo a la iniciativa del Club de destinar-lo a col·lectius d’interès social, han tingut l’oportunitat de participar en un sorteig per optar a una samarreta signada pels jugadors del primer equip, i a deu localitats reservades a la Llotja Presidencial. La guanyadora de la samarreta solidària és Montserrat Noya Fabregat, que també ocuparà un dels deu seients reservats a la Llotja.

La diada del soci solidari és una iniciativa de l’Àrea Social que se celebra per quart any consecutiu per  afavorir que aquelles persones que pertanyen a col·lectius d’interès social que mai han tingut l’oportunitat de veure un partit al Camp Nou puguin fer-ho.

L’alliberament de localitats està actiu fins al mateix dia del partit i es pot fer mitjançant el web oficial del Club (www.fcbarcelona.cat), també per telèfon trucant al 902 1899 00, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Aquells socis abonats que no tinguin intenció de venir al partit i no es vulguin sumar a l’acció solidària, podran alliberar els seus seients en el Seient Lliure amb les condicions habituals.

Així, les persones que habitualment no tenen l’oportunitat de veure un partit en directe hi podran assistir.

Reconeixement a les entitats col·laboradores

Dilluns vinent a les 19 h a la Sala Auditori 1899 se celebrarà un acte d’agraïment a les entitats que col·laboren en aquesta Diada. D’aquesta manera, es farà un reconeixement a la diversitat d’entitats que treballen cada dia en benefici dels que més ho necessiten.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut