Volen deixar un bon regust de boca en l’últim partit al Palau el 2014

Volen deixar un bon regust de boca en l’últim partit al Palau el 2014

S’enfronten el millor atac contra la quarta pitjor defensa

El Barça de futbol sala jugarà dissabte a partir de les 13 h al Palau Blaugrana (Teledeporte i Esport3) la 14a jornada de la LNFS davant del Montesinos Jumilla, 13è classificat amb 10 punts.

Últim partit al Palau el 2014

Els homes dirigits per Marc Carmona volen deixar un bon regust de boca als aficionats que assisteixin al Palau Blaugrana en l’últim partit de l’equip el 2014. Una victòria davant dels murcians del Montesinos Jumilla permetria jugar-se la primera posició de la classificació de la primera volta davant de l’Inter Movistar el 20 de desembre. Això possibilitaria als blaugranes jugar dijous de la Copa d’Espanya i gaudir d’un dia més de descans a l’hora de jugar les semifinals de la competició.

Quatre enfrontaments la temporada 2013/14

La temporada passada els murcians van ser l’equip revelació. En la seva primera experiència a la LNFS, el Montesinos Jumilla es va classificar per disputar la Copa d’Espanya i va jugar el play-off precisament davant dels catalans. El Barça no va permetre sorpreses i va liquidar l’eliminatòria per la via ràpida. En total van disputar quatre enfrontaments i el balanç va ser favorable als blaugranes. Van vèncer en els quatre partits disputats amb 24 gols marcats i només set d’encaixats.

Un equip que està millorant

Aquesta temporada l’equip ha començat més irregular. Els murcians només han guanyat tres partits de Lliga i han sumat un empat. En la resta de matxs han patit nou derrotes, que els han col·locat en la 13a posició provisional a la classificació. Malgrat això, el tècnic culer va comentar a la prèvia que el Jumilla es troba probablement en el seu millor moment de la temporada i bé faria el Barça de malfiar-se del conjunt murcià.

Millor atac vs quarta pitjor defensa

Els blaugranes són el millor atac de la competició. En només 13 partits de Lliga sumen 73 gols a favor (5.61 de mitjana) i jugaran contra la quarta pitjor defensa del campionat. Els murcians han encaixat 64 gols (4.92) i estan patint molt en facetes defensives. Després del Prone Lugo, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada, els murcians són el pitjor equip a domicili, on només han aconseguit una victòria. Per la seva banda, el FC Barcelona és l’únic equip que ha guanyat tots els punts disputats a la seva pista aquesta temporada a la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut